Tarieven Snooker, pool en darts

Snooker en Pool

Maandag tot en met donderdag: € 10,80 per uur

Maandag tot en met donderdag voor studenten € 9,00 per uur

Vrijdag en zaterdag tot 18.00 uur € 8,40 per uur

Vanaf 18.00 uur 10,80 per uur

Voor studenten op vrijdag en zaterdag na 18.00 uur € 9,00 per uur

Zondag € 8,40 per uur

Een tafel wordt per minuut afgerekend.

Studenten moeten van te voren aangeven dat ze gebruik willen maken van de korting. Achteraf kan dit niet meer berekend worden.

Darts

Darten is gratis en pijlen zijn te leen bij de bar.

Voor het lenen van de pijlen vragen wij een borg van € 10,00

Reserveren (zie tijdelijke regels omtrent corona)

Het is bij ons mogelijk om te reserveren voor een snooker- of pooltafel. Vermeld bij een reservering altijd duidelijk of je een snooker- of pooltafel wilt reserveren, hoeveel tafels je wilt reserveren en met hoeveel personen je komt. Vermeld ook je naam, telefoonnummer, de begintijd en hoe lang je wilt spelen. Het aantal tafels voor meerdere personen wordt in overleg bepaald.

Van zondag t/m donderdag kun je een starttijd tot 22.00 uur reserveren op vrijdag en zaterdag tot 21.00 uur. Mail op tijd als je wilt reserveren, want in de avond is er geen mogelijkheid om nog mails te beantwoorden en kun je dus niet reserveren voor diezelfde avond. Een reservering is definitief als er een bevestiging is gestuurd. Bellen voor een reservering kan tot 19.00 uur. Daarna is het niet mogelijk om een reserveringen voor dezelfde avond aan te nemen.

Als je een reservering maakt is het belangrijk dat je op tijd komt. Als je te laat bent wordt de tafel indien er wachtenden zijn na 5 minuten aan de wachtenden verhuurd. Reserveren kan met het contactformulier hieronder, telefonisch op nummer  015 2131562 of via de mail: info@snookercafepeperstraat.nl

Reserveren voor grote groepen 

Als je met een groep bij ons wilt reserveren vragen wij een borg/garantie van € 200,-. Dat bedrag moet 24 uur van te voren zijn betaald. Dat kan contant, met pin of via de bank. Deze gegevens zijn dan bij ons te verkrijgen. Na controle van de tafels op schade, wordt indien alles in orde is de borg terugbetaald. Dit wordt meestal met de rekening verrekend. Groepen kunnen alleen telefonisch of aan de bar reserveren, zodat we dan gelijk de details van de reservering kunnen doornemen.

Mocht een reservering geannuleerd worden, dan ontvangt men tot 8 uur voor aanvang van de gereserveerde tijd de borg/garantie volledig terug. Tot 4 uur voor aanvang de helft van de borg/garantie en wordt binnen 4 uur voor aanvang de reservering geannuleerd dan wordt de borg/garantie volledig ingehouden.

Let op de tijdelijke regels voor reserveren onder het kopje Corona

Reacties zijn gesloten.