Tarieven Snooker, pool en darts

Snooker en Pool

Tot 18.00 uur en op zondag: € 8,40 per uur

Vanaf 18.00 uur: € 10,80 per uur

Vanaf 18.00 uur voor studenten: € 9,00 per uur

Een tafel wordt per minuut afgerekend

Studenten moeten van te voren aangeven dat ze gebruik willen maken van de korting. Achteraf kan dit niet meer berekend worden.

Darts

Darten is gratis en pijlen zijn te leen bij de bar. Voor het lenen van de pijlen vragen wij een borg van   € 10,00

Reserveren

Het is bij ons mogelijk om te reserveren voor een snooker- of pooltafel. Vermeld bij een reservering altijd duidelijk of je een snooker- of pooltafel wilt reserveren, hoeveel tafels je wilt reserveren en met hoeveel personen je komt. Vermeld ook je naam, telefoonnummer,de begintijd en hoe lang je wilt spelen. Van zondag t/m donderdag kun je tot 22.00 uur reserveren op vrijdag en zaterdag tot 21.00 uur. Als je een reservering maakt is het belangrijk dat je op tijd komt. Als je te laat bent wordt de tafel indien er wachtenden zijn na 5 minuten aan de wachtenden verhuurd. Reserveren kan met het contactformulier hieronder, telefonisch op nummer  015 2131562 of via de mail: info@snookercafepeperstraat.nl

Reserveren voor groepen vanaf 20 personen

Als je met een groep bij ons wilt reserveren vragen wij een borg van € 200,-. Dat bedrag moet 24 uur van te voren zijn betaald. Dat kan contant, met pin of via de bank. Deze gegevens zijn dan bij ons te verkrijgen. Na controle van de tafels op schade, wordt indien alles in orde is de borg terugbetaald. Dit wordt meestal met de rekening verrekend. Groepen kunnen alleen telefonisch of aan de bar reserveren, zodat we dan gelijk de details van de reservering kunnen doornemen.

 

Reacties zijn gesloten.