BEERPONG!

NU bij Snookercafe Peperstraat

We gaan BEERPONG spelen! Het meest populaire spel onder de studenten.

Hoe werkt het en wat is het: Beerpong speel je met 2 of 4 personen. Aan beide kanten van de tafel staan 10 bekertjes die gevuld worden met drank. Je probeert met de juiste techniek en volgens de beerpong regels je eigen balletje in een bekertje van de tegenstander te gooien. Heb je raak gegooid dan moet je tegenstander dat bekertje leeg drinken. Zo ga je door totdat alle bekers van één van de partijen leeg zijn en heb je gewonnen.

Je kunt een drankpakket bij de bar kopen en je reserveert de tafel. Alleen als je de drank en de balletjes van het barpersoneel hebt gekregen kun je beerpong spelen. Als je potje klaar is lever je de spullen weer in bij de bar. Als je nog wil doorspelen, reserveer je opnieuw bij de bar. Je kunt pas weer reserveren als je potje afgelopen is en alle spelers de beerpongroom uit zijn. Als er geen wachtenden zijn voor de tafel dan mag je na overleg met het barpersoneel doorspelen.

Het is niet toegestaan om te spelen met zelf meegebrachte dranken en er wordt alleen gespeeld met de drank die je koopt in de pakketten.

Reacties zijn gesloten.