CORONA

Nieuwe regels in verband met Corona

BELANGRIJK UPDATE!

Vanaf 1 juli mogen we gelukkig weer open. Er mogen max 100 personen tegelijk naar binnen, maar ook bij ons geldt: houd afstand van elkaar en kom alleen als je geen klachten hebt. .

Je kunt reserveren om te snookeren, poolen of darten. Reserveren kan op vrijdag en zaterdag tot 21.00 uur. Doe dit het liefste voor 19.00 uur, daarna is het niet meer mogelijk om dit voor dezelfde avond in te plannen. Op de andere dagen kan dit tot 22.00 uur.

Reserveren kan telefonisch op nummer 015 213 15 62 of vul het contactformulier in op deze website. Een reservering is definitief als je een bevestiging hebt gehad. Je kunt natuurlijk ook bij ons langs komen om te reserveren.

Drankjes moeten worden gehaald bij de bar en leeg glaswerk moet teruggebracht worden naar de bar zodat we de contactmomenten met het personeel zo veel mogelijk vermijden.

Keuen staan niet meer in de zaal. Die krijg je nu gelijk met de ballen. Maximaal 2 keuen per tafel. Ze moeten dan ook na het spelen weer ingeleverd worden bij de bar zodat wij ze schoon kunnen maken tussen de wissels.

Kom het liefst met mensen uit eenzelfde huishouden en houdt anders voldoende afstand tot elkaar.

Kom alleen als je geen klachten of ziekteverschijnselen hebt.

Was je handen van tevoren en gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct na gebruik weg in de vuilnisbak. Nies en hoest in je elleboog.

Houdt 1,5m afstand van elkaar en geef elkaar de ruimte bij het spelen.

Reacties zijn gesloten.