CORONA

Nieuwe regels in verband met Corona

BELANGRIJKE UPDATE! 28-09-2020

Er mogen max 30 personen tegelijk naar binnen, maar ook bij ons geldt: houdt afstand van elkaar en kom alleen als je geen klachten hebt.

We zijn geopend van 14.00 tot 22.00 uur. Kom op tijd als je nog lekker wilt poolen, snookeren of darten. Na 21.00 uur mag je niet meer naar binnen.

Je kunt reserveren om te snookeren, poolen of darten. Reserveren kan tot 21.00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk.

Mails worden na 18.00 uur niet meer beantwoord, je kunt dan nog wel bellen om te reserveren.

Reserveren kan telefonisch op nummer 015 213 15 62 of vul het contactformulier in op deze website. Vul graag alle gegevens goed in.

Dus: naam, telefoonnummer, het aantal personen, datum en tijd en hoe lang je wilt spelen.

NIET VOLLEDIG INGEVULDE RESERVERINGEN WORDEN NIET BEANTWOORD.

Een reservering is definitief als je een bevestiging hebt gehad. Je kunt natuurlijk ook bij ons langs komen om te reserveren.

Als je gereserveerd hebt is het belangrijk dat je op tijd komt. Als je te laat bent kan de tafel of baan bij wachtenden aan een ander worden gegeven.

Drankjes moeten worden gehaald bij de bar en leeg glaswerk moet teruggebracht worden naar de bar zodat we de contactmomenten met het personeel zo veel mogelijk vermijden.

Keuen staan niet meer in de zaal. Die krijg je nu gelijk met de ballen. Maximaal 2 keuen per tafel. Ze moeten dan ook na het spelen weer ingeleverd worden bij de bar zodat wij ze schoon kunnen maken tussen de wissels.

Kom het liefst met mensen uit eenzelfde huishouden en houdt anders voldoende afstand tot elkaar. Maximaal 4 personen per tafel. Als je niet speelt blijf je op je plaats zitten.

Kom alleen als je geen klachten of ziekteverschijnselen hebt.

Was je handen van tevoren en gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct na gebruik weg in de vuilnisbak. Nies en hoest in je elleboog.

Houdt 1,5m afstand van elkaar en geef elkaar de ruimte bij het spelen.

Als je de regels niet naleeft, kan je direct de toegang geweigerd worden.

Als we ons allemaal aan de regels houden kunnen we gewoon open blijven en het gezellig houden en zijn we eerder van deze strenge maatregelen af.

Reacties zijn gesloten.